vrijdag 22 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Original Orchids Frame plukt vruchten na winnen Dutch Tulip Award.

Original Orchids Frame plukt vruchten na winnen Dutch Tulip Award.

Begin dit jaar won Artisan’s Original Orchids in Frame de Dutch Tulip Award in de categorie beste concepten. Een paar maanden later durft eigenaar Wilco Verhoeven wel te zeggen dat hij daar de vruchten van plukt. "De verkoopcijfers zijn flink gestegen en daarnaast krijgen we veel positieve reacties over het stijlvolle frame, dat onderdeel is van woonaccessoire collectie The Living Collection by Artisan" vertelt Verhoeven.

Op onder andere de IPM Essen en de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk kreeg het frame, samen met haar medewinnaars, een eervolle plek op het podium. De bekroning tot ‘winnar of the Dutch Tulip Awards’ is ook terug te zien op de verpakking van het product én in andere communicatie-uitingen. Dit heeft gezorgd voor internationale aandacht voor het Original Orchids in Frame, waardoor het product tot ver over onze landgrenzen bekend is geworden. Eindklanten in binnen en buitenland vragen via hun leverancier naar het product.

Het Original Orchids Frame is, samen met andere producten uit het assortiment van Artisan, te bezichtigen zijn tijdens de Orchid Inspiration Days, waaraan de kweker dit jaar voor het eerst deelneemt. Tijdens het evenement, tussen 5 en 13 juni, benadrukt Artisan de ambachtelijke producten uit de provincie; naast een kijkje achter de schermen bij de ambachtelijke kwekerij, kunnen bezoekers in Nieuwaal terecht voor een ambachtelijk maal met verse Gelderse streekproducten. Daarnaast maken alle aanwezigen kans op het winnen van een tour door het provinciale landschap in ‘stijl’. 

De orchideeënkweker heeft het assortiment met decoratie, speciaal bedoeld voor de ambachtelijke planten van Artisan, uitgebreid onder de merknaam The Living Collection by Artisan. De items Metal Frame, Wooden Frame, The Box en Terrarium maken op dit moment deel uit van de The Living Collection, maar deze eigentijdse collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe accessoires voor in het interieur. Artisan betekent ambacht en benadrukt het verfijnde vakwerk, die de mensen bij Artisan in de vingers hebben.  

 


23-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS