vrijdag 22 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Topbloemen.nl opent eerste fysieke winkel in Amstelveen

Topbloemen.nl opent eerste fysieke winkel in Amstelveen

Topbloemen.nl heeft in Amstelveen de eerste fysieke winkel geopend. Op woensdag 15 mei werd deze feestelijk geopend door Algemeen Directeur Edwin van Arkel, Retail Manager Richard Michel en Store Manager Wouter Ploeger. Met de fysieke winkel biedt de online retailer de klant nu ook de mogelijkheid om zijn of haar bos bloemen in real life te komen ophalen.

Nieuw in de fysieke shop is, dat de klanten zelf een plukboeket van 12 bloemen kunnen samenstellen voor 15 Euro. Ook is een deel van de winkel afgeschermd. Daar kan men onder het genot van een kopje koffie rustig naar trouw- en rouwboeketten kijken. “Omdat ik het belangrijk vind dat mensen de rust en privacy krijgen bij het uitzoeken van zo’n belangrijk boeket”, legt Store Manager Wouter Ploeger uit.
 
 
Amstelveen is de eerste zaak in een pilot. De winkel ligt op een centrale plek die geschikt is om zo ook de merknaam in het straatbeeld te versterken. “Naast de mooie ligging biedt de locatie ons ook de kans om nog beter te monitoren wat de wensen van onze klanten zijn”, legt Van Arkel uit. De zaak staat het eerste jaar onder supervisie van Topbloemen.nl om daarna overgedragen te worden aan de franchise-ondernemer. Dit geldt voor alle winkels die de komende jaren worden geopend. Volgens van Arkel staan er vanaf 2020 nog meerdere franchisewinkels op de planning.
 
foto's: Topbloemen.nl 

20-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS