dinsdag 2 juni 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

GRS en Tuinbranche Nederland organiseren samen Juni Event

GRS en Tuinbranche Nederland organiseren samen Juni Event
Tuinbranche Nederland (TBN) en GRS organiseren samen op 18 juni aanstaande een Juni Event in de Tuinen van Appeltern. De jaarlijkse ledenvergadering van TBN zal onder andere onderdeel zijn van het dagvullende programma, maar het event zal ook de GRS Junibeurs/Garden Trade vervangen. 
 
 
Het ochtendprogramma is voor alle leden van TBN. Na de ledenvergadering van TBN volgen er verschillende toonaangevende sprekers die de aanwezigen meenemen in de digitale wereld. Het middagprogramma is alleen voor GRS leden en bestaat uit verschillende onderdelen: Ivo Putman blikt samen met de GroenRijk tuincentra terug op het afgelopen seizoen van de Grote Tuinverbouwing, daarnaast is er een aandeelhoudersvergadering voor de GRS Retail leden. Aansluitend wordt de GRS groep herenigd en zal Marieke de Koning het onderwerp ‘van papieren folder naar online’ bespreken. 
 
Voorkeursleveranciers van GRS zijn ook aanwezig en bieden in de middag hun assortiment digitaal aan, inclusief een speciale ‘beursaanbieding’ en alles voor levering direct. Op deze wijze krijgen de GRS leden, ook zonder Junibeurs, de mogelijkheid hun voorraden aan te vullen. 
 
De middag wordt afgesloten met een veiling voor het goede doel ‘CliniClowns’. 
 

17-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS