dinsdag 2 juni 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Samenwerking Ball Horticulture en AGA Agro

Samenwerking Ball Horticulture en AGA Agro

Veredelaar, producent en distributeur AGA Agro is een partnerschap aangegaan met Ball Horticultural Company. Hierdoor krijgt AGA toegang tot het enorme sierteeltassortiment van Ball, wat zal leiden tot de uitbreiding van het productassortiment en toegang tot nieuwe productcategorieën. AGA Agro is veredelaar, producent en distributeur van garland marigolds (goudsbloemen) in Zuid- en Zuidoost-Azië, en distributeur van diverse andere sier- en snijbloemzaden en pluggen in die regio.

De samenwerking zal bovendien resulteren in een snelle ontwikkeling van nieuwe garland marigold genetica voor de regio door bestaande veredeling van AGA te combineren met het vermogen van Ball om geavanceerde veredelingstechnologie toe te passen op deze belangrijke productcategorie.

"AGA is een jong bedrijf dat snel is gegroeid met garland marigold, vaste planten en snijbloemzaad", zegt Soraya Jaranyanon, oprichter en directeur van AGA. "Mijn team is de beste in wat ze doen. Door samen te werken met Ball, kunnen we ons doel bereiken om de leidende leverancier te worden van een breed scala aan producten van sierteeltproducten in de hele regio." AGA gaat verder onder haar huidige leiding met Soraya als grootaandeelhouder en Managing Director en het huidige managementteam.

"We zijn zeer verheugd om aandeelhouder te worden in AGA en samen te werken met Soraya en het AGA-team," zegt Jason Hough, President - Asia Pacific Region for Ball. "Ball heeft een passie voor bloemen; het doel van ons bedrijf is 'Color the World.' Bloemen spelen een heel speciale rol in het leven van mensen in deze regio. Of het nu goudsbloemen zijn, die een belangrijke culturele betekenis hebben, of de prachtige landschappen van kleur in veel steden en dorpen, AGA en Ball hebben een gecombineerde missie om meer van de 2,4 miljard mensen in de regio bloot te stellen aan de wonderen van bloemen en de waarde die ze brengen in het leven van mensen. "

Anne Leventry, president van PanAmerican Seed, een divisie van Ball, legt uit dat de samenwerking met AGA tweeledig is. "De goudsbloem is al vele jaren een belangrijk zaadgewas voor PanAmerican Seed. We zijn een leider in de categorie siergoudsbloem. De combinatie van PanAmerican Seed en AGA's kennis van de goudsbloemmarkt zal resulteren in geweldige ontwikkelingen voor AGA's goudsbloemklanten. Daarnaast zijn we verheugd om een ​​partner in Thailand te hebben die onze vele bloemenproducten zal ondersteunen, waaronder Wave Spreading Petunia, Serena Angelonia en Jolt ™ Dianthus, om er maar een paar te noemen. "

 


17-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS