dinsdag 2 juni 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Danziger dares Eurovision 2019 to imagine more

Danziger dares Eurovision 2019 to imagine more

De Israëlische veredelaar Danziger is de bloemensponsor van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. De Israëlische veredelaar verzorgt de boeketten, tafeldecoraties en tal van andere decoratieve bloemencreaties en nodigt hiermee het publiek, de deelnemers en de bloemenindustrie uit "to imagine more".

CEO Ori Danziger is trots om een van de ​​creatieve partners te zijn van het Eurovisie Songfestival: "Als een van 's werelds grootste vieringen van creatieve expressie, glamour en saamhorigheid hebben we veel gemeen met de geest van Eurovisie. Bloemen symboliseren wat mooi is in het leven; ze inspireren onze creativiteit en hebben de kracht om liefde en vriendschap uit te drukken."

Jon Ola Sand, de Executive Supervisor van het Eurovisie Songfestival, zegt graag samen te werken met een Israëlisch bedrijf dat wordt gezien als een van 's werelds meest toonaangevende en meest innovatieve veredelaars." Danziger heeft volgens de Executive Supervisor kans gezien om met zeer fantasierijke bloemcreaties nog meer vreugde, glamour en kleur te brengen op het Eurovisie podium.

Duncan Laurence

Voor de openingsceremonie heeft Danziger een opvallende bloemenmuur gecreëerd die de ware ster was van de "Oranje Loper" en met de vele bloemen glamour toevoegde aan de gelegenheid. De muur bestond uit duizenden bloemen uit de assortimenten van Danziger, waaronder de Gypsophila XLence, My Pink, de Scabiosa Scoop-serie en de Atlantis chrysanten. Danziger hoopt tot de verbeelding te spreken van het publiek met de adembenemende creativiteit met bloemen en een inspiratie te zijn voor collega's in de internationale bloemenindustrie.

Bij de bloemenmuur is ook een foto te zien van drie generatie veredelaars. Ori Danziger: "Deze foto symboliseert de beste van ons, een familiebedrijf met een prachtig erfenis in combinatie met passie voor mensen en bloemen." Voor Danziger, "imagine more" is wat ons elke dag, elk uur drijft "

Naast de bloemenmuur heeft Danziger ook tafelpresentaties gemaakt in de vorm van het Eurovisie-logo die de Green Room zullen sieren, evenals een uniek microfoonvormig boeket, gemaakt door Danziger's in-house creative director, Ido Fried.

De halve finale van het 2017 Eurovisie Songfestival vindt plaats op 14 en 16 mei 2019 en de grote finale vindt plaats op 18 mei in het EXPO International Convention Centre in Tel Aviv, Israël. De shows zullen worden gecoproduceerd door de Israëlische publieke omroep KAN en de EBU. 

 


16-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS