donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Deelnemers Garden Trials and Trade presenteren zich in digitaal beursmagazine

Deelnemers Garden Trials and Trade presenteren zich in digitaal beursmagazine

Op 11, 12 en 13 juni 2019 vindt de tweede editie van Garden Trials and Trade plaats. De deelnemers aan de beurs tonen tijdens het event de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten. Nieuw dit jaar is dat een groot deel van hen zich in een digitaal beursmagazine presenteren. De bedrijven krijgen hierdoor de mogelijkheid om hun deelname op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen. 

De organisatie is zeer blij met het digitale beursmagazine. “Zo’n magazine heeft echt meerwaarde voor de beurs. Naast de algemene informatie, kunnen de deelnemers zich professioneel op hun eigen pagina presenteren. Bijzonder is dat elke deelnemer de eigen pagina ook kan inzetten bij de promotie van hun deelname. Zo geven we de deelnemers een extra tool om de beurs bij hun klanten onder de aandacht te brengen”, zegt beursmanager Jos van Lint.

Het beursmagazine is in het Nederlands en Engels beschikbaar. 21 bedrijven lichten alvast een tipje van de sluier wat zij gaan presenteren op Garden Trials and Trade. Daarnaast staat in het magazine de algemene informatie over de beurs, de nieuwighedenkeuring en is de plattegrond en deelnemerslijst opgenomen.

Garden Trials and Trade wordt gehouden op 11, 12 en 13 juni 2019 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp. 


16-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS