woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Nieuwe troschrysant Dümmen Orange uniek in zijn soort

Nieuwe troschrysant Dümmen Orange uniek in zijn soort

Internationaal veredelaar en kweker Dümmen Orange introduceert dit jaar een nieuw power brand: Pina Colada. De troschrysant is volgens de veredelaar de droom van iedere bloemist en uniek in zijn soort: sterk, fris en jaarrond dezelfde kwaliteit. “Pina Colada geeft in elk arrangement en in elk jaargetijde de body die een boeket nodig heeft.”

Opvallend steady, vol, goed houdbaar, fris en betrouwbaar. Pina Colada heeft alles in zich om te winnen. Roy van Kester, marketingspecialist Dümmen Orange: “Dat doet ze dus ook. Het rijtje kwaliteiten van Pina Colada lijkt bijna ongeloofwaardig. Maar we hebben niet voor niets drie jaar hard gewerkt om deze chrysant ronduit perfect te krijgen. De beste chrysanten komen uit Nederland. Dat is geen geheim. En Pina Colada springt er echt uit.”

Pina Colada, de witte bloem met het groene hart, heeft meerdere bloemen aan één steel, past in elk arrangement en is sierlijk genoeg voor een monoboeket. Naast mooi is ze ook nog eens heel betrouwbaar. Ten eerste is Pina Colada resistent tegen witte roest. Daarnaast is de chrysant goed bestand tegen reizen: door de iets opstaande bloem kneuzen de blaadjes niet in de dozen. Tot slot: na een lange reis is Pina Colada nog steeds opvallend stralend. Van Kester: “Na een week op de vaas, oogt Pina Colada zo mogelijk nog frisser dan bij aanschaf. De stervormige bloem ontvouwt zich volledig en bloeit niet uit.” De volle, decoratieve troschrysant staat sowieso minimaal 21 dagen op de vaas. Wat is Pina Colada nog meer? Een bloem die makkelijk 100 gram haalt, het hele jaar beschikbaar is en ook in de zomer haar frisgroene hart behoudt.

Productmanager Peter Laurman van Dümmen Orange roemt de frisheid van Pina Colada. “Die is echt heel bijzonder”. Net als de betrouwbaarheid. De productmanager omschrijft de troschrysant als “levenslustig”. “In ieder geval is het een bloem waar vakmensen op elk moment raad mee weten. We zijn er erg trots op.” De nieuwe captain van alle chrysanten komt in wit en geel, al ligt de nadruk vooralsnog op wit.

 


15-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS