dinsdag 26 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Dijk van Dijk inspireert tuincentra met eigen magazine

Dijk van Dijk inspireert tuincentra met eigen magazine

Om tuincentra te inspireren heeft hortensiakweker Dijk van Dijk het eigen Masterpiece Magazine bij tuincentra op de mat bezorgd. Met het magazine wil Dijk van Dijk de tuincentra even stil laten staan bij het hortensiaschap.

Hortensia is een top 7 product in het tuincentrum waar consumenten gemiddeld twee euro meer voor willen betalen dan dat nu gevraagd wordt*. Dijk van Dijk deelt in het magazine haar visie en de kansen die er liggen wanneer een breder assortiment aan bijzondere soorten wordt aangeboden.

Alle Nederlandse en Duitse tuincentra ontvangen het magazine die de lezer meeneemt in de verwondering van Dijk van Dijk op de kracht van de natuur. En bovendien de tuincentra prikkelt om meer rendement op het hortensiaschap te creëren.

De verwondering door de kracht van de natuur maakt het kweken van hortensia de passie van Dijk van Dijk, wat ervoor zorgt dat het bedrijf echt bijzondere hortensia’s kan kweken. De aandacht voor elk detail binnen het teeltproces wordt in zowel de verpakking, de communicatie als naar de winkelvloer, zorgvuldig doorvertaald.

(* bron Royal FloraHolland)

 


15-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS