dinsdag 26 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Mooie resultaat chrysant-campagnes in Rusland

Mooie resultaat chrysant-campagnes in Rusland

Samen met JustChrys bouwt Sobolj al jaren aan de verkoop van Nederlandse chrysanten in Rusland. De samenwerking heeft al vele malen tot successen geleid, maar nog niet eerder waren de resultaten zo duidelijk als voor de recente winter- en voorjaarscampagnes. Maar liefst 25 miljoen Russen werden bereikt en ook werd omzetgroei gerealiseerd.

Bij de laatste camapgnes is samengewerkt met groothandelaren in Moskou en Sint Petersburg. Hun weidse netwerk van bloemenwinkels werd met inspiratie bereikt. De cijfers van een van de betrokken partijen liegen er niet om: een omzetstijging van 53% binnen de categorie chrysant in het eerste kwartaal van 2019 in vergelijking met 2018. Ook benadrukken betrokken partijen dat de Nederlandse chrysant op dit moment tot de top van de bloemenverkoop in Rusland wordt gerekend.

JustChrys en Sobolj geven aan blij met deze oogst. Ze weten als geen ander dat je moet zaaien door een strategie voor marketing en verkoop neer te zetten en door het herhalen van de boodschap, winnen van vertrouwen en het opbouwen van een netwerk. Dat vereist lange adem, maar al bouwende worden de resultaten steeds beter zichtbaar.

De succesvolle winter- en voorjaarscampagnes speelden in op de laatste trends in interieurdecoratie: het gebruik van zachte tinten en materialen als tegenwicht tegen de harde wereld. JustChrys droeg de trends aan en Sobolj vertaalde deze naar de Russische smaak en tradities. De beelden van de campagne werden via het platform Flower Experience opgepikt door grote bloemistenplatforms. Een artikel in het door miljoenen gelezen online en gedrukte blad “Ideeën voor uw huis” en vooral een interview met Natasja Mironova van Sobolj in het invloedrijke “Argumenten en Feiten”, dat 17 miljoen online lezers bereikt, zorgde voor aandacht van de consument.
 


09-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS