maandag 1 juni 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

De 5 vragen aan... Paula Kruit

De 5 vragen aan... Paula Kruit

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Paula Kruit, getrouwd en woonachtig in Koudekerk aan de Rijn, een klein dorpje tussen Leiden en Alphen. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij GroenRijk Retail BV., waarvan de laatste 3 jaar als formulemanager. Voor 2012 was ik werkzaam bij Garden Retail Services, B.V. VesaTuin en Hoogvliet supermarkten in diverse marketing gerichte functies. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, reizen en lezen. Als we een stedentripje maken vind ik het altijd leuk om winkel(-ketens) te bezoeken die ik niet ken om inspiratie op te doen qua huisstijl en marketing.

Paula Kruit Groenrijk

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

De diversiteit in werkzaamheden maken van iedere dag een feestje! De marketing maar ook het ontwikkelen van huisstijl en concepten blijven een uitdaging! Van een fotografie dag voor (online-)folders of campagnes met onze eigen studio, styliste Konni van Delft en fotograaf Frank Nagtegaal tot het organiseren van een stand op een consumentenbeurs, zoals begin dit jaar op de Vakantiebeurs. Ook gesprekken over ‘Wissel van het Seizoen’ met Royal FloraHolland en Bloemenbureau Holland of ons reclamebureau brengen zeer veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast blijven de gesprekken met ondernemers maar ook de medewerkers zeer boeiend. Een bezoek aan een GroenRijk tuincentrum mag dan ook niet ontbreken om feeling te houden met het reilen en zeilen op de winkelvloer.

Groenrijk Costa Rica planten

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Dagelijks volg ik het nieuws op radio en op tv. Er zijn veel nieuwsberichten die mij bezighouden zoals de aanslagen in Sri Lanka, de brand in de Notre-Dame maar ook de milieudiscussies dichter bij huis! De folderdiscussies houden mij zakelijk erg bezig, mogen we volgend jaar in alle gemeentes waar een GroenRijk tuincentrum gevestigd is nog een GroenRijk folder op de deurmat laten vallen of hebben wij toestemming van de bewoner om dit te doen. Hoe gaan wij dit organiseren? Want een klant gaat niet zomaar een sticker op zijn brievenbus plakken. Of moeten wij een folder gaan verspreiden via een geadresseerd drukwerkpakket of zijn we in bepaalde gebieden van Nederland alleen nog maar online vindbaar? Ook Rijkswaterstaat heeft zich in de folderdiscussie gemengd omdat zij het papierafval per huishouden moeten terugdringen. In juni is de uitspraak van het Gerechtshof Amsterdam over de invoering van de Ja/Ja sticker door de Gemeente Amsterdam. Na de uitspraak zullen ook andere gemeentes in Nederland een beslissing nemen omtrent de folderverspreiding. Wij volgen dit nauwlettend maar we hebben natuurlijk ook zelf al maatregelen genomen! Begin 2017 zijn we gestart met een loyaliteitsprogramma (Jouw Groenkaart) en door het maken van online folders weten wij onze klanten zeer goed te bereiken.

Groenrijk op Huishoudbeurs

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Het tuincentrum van de toekomst inclusief het gebouw/kas zou ik graag nog op willen pakken! Hoe gaat dat tuincentrum eruitzien? Hoeveel vierkante meters zou een warme en koude kas moeten hebben? Staat dit tuincentrum bol van (digitale) beleving of blijft het groen voor beleving zorgen? Zijn er dagelijks activiteiten voor de klanten zoals workshops of gaan we dat in de toekomst veel breder trekken, denk daarbij bijvoorbeeld aan yoga activiteiten tussen het groen? Kortom, hoe ziet het tuincentrum er over 10 jaar uit en hoe bereiken we dan onze klanten? Ik heb daar heel veel ideeën over maar gezien de drukke dagelijkse werkzaamheden staan deze helaas nog niet allemaal op papier.

Wat ga je dit weekend doen?

Ik hoop dat het komend weekend weer lekker weer is om te fietsen en/of te wandelen en dan zeker een terrasje te pakken. En het wekelijkse bezoekje aan mijn moeder staat ook op het programma.

Bron: www.Floranews.com
26-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS