woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Codema versterkt internationale marktpositie

Codema versterkt internationale marktpositie

Codema versterkt met de benoeming van Marie-Claire Reuver, voor de positie van Manager Sales Operations Europa, de internationale marktpositie. Reuver zal in deze functie functioneel sturing geven aan Sales Europa en zorgdragen voor het effectief en efficiënt uitvoeren van de salesprocessen.

Codema ziet wereldwijd de behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen groeien. Daarin zien zij grote kansen voor de toekomst: het bedrijf wil de komende jaren een forse (inter-)nationale groei doormaken.

Reuver is volgens de organisatie een sterke, toegewijde en resultaatgerichte manager met een passie voor mensen, getallen en processen. Zij heeft voor diverse multinationale telecommunicatie-organisaties gewerkt op verschillende continenten en landen. Zo werkte zij in Afrika, verschillende Oost-Europese landen en in Duitsland.

Haar affiniteit met de tuinbouw gaat terug naar haar vroege jaren toen zij in ’s-Gravenzande woonde. In haar jeugd trilde en plukte ze tomaten en ploos ze anjers. Marie-Claire: ‘’Ik zie Codema als een innovatief bedrijf met een duidelijke visie en gezonde ambities. Ik kijk er naar uit om met dit ambitieuze team te gaan samenwerken.’’
 


19-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS