woensdag 27 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Marketingteam in green gaat internationaal

Marketingteam in green gaat internationaal

In samenwerking met Ruud Olsthoorn start Pull Position een nieuwe dienst richting exporteur en eindklant in het buitenland, genaamd Internationale marktactivatie. Diverse klanten van de marketingorganisatie hebben de afgelopen jaren aangegeven behoefte te hebben aan ‘een persoon in het veld’, iemand met ervaring die marktkansen kan verkennen, in gesprek gaat met een (potentiële) eindklant en vervolgens waar nodig activatie kan inzetten. Het bedrijf merkt dat bedrijven zich verderop in de keten willen profileren. Kwekers en veredelaars willen hiervoor het liefst rechtstreeks in contact komen met de eindklant in het buitenland.

Ruud Olsthoorn is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij telersvereniging Decorum in de functie van Sales&relatiebeheer. Hiervoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan in verschillende ketenschakels bij onder andere Edelman, Intratuin en Waterdrinker. Pull Position voegt Internationale marktactivatie toe aan het rijtje specialismen: strategie, verkoop, social media, online communicatie, strategische marketing, influence marketing, organisatie, projectmanagement en corporate communicatie.

De insteek van de nieuwe samenwerking met Ruud Olsthoorn, en de gerichte aandacht voor een merk of product in het buitenland, is om de bron dichterbij de eindklant te brengen. Dit met het nauw betrekken van alle tussenliggende schakels. Door het intensieve contact met de eindklanten worden duurzame relaties in de keten opgebouwd en waarde toegevoegd. Door deze nieuwe dienst en samenwerking wordt het brede dienstenpakket nu internationaal ook uitgebreid.

 

 


19-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS