vrijdag 22 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

De 5 vragen aan... Michel van Rijn

De 5 vragen aan... Michel van Rijn

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Michel van Rijn, ik ben 39 jaar en getrouwd met Shirley. We hebben samen twee lieve dochters; Chelsey en Lindey. Samen met partner Gerard van Leeuwen hebben we een Pot Anthurium bedrijf, Flamingo Plant. One stop shopping voor vrijwel alle potmaten. Lekker allround. Onlangs zijn we verhuist naar een nieuwe moderne locatie in De Lier en zijn we bezig om GAP en SQ certificering te halen. Ook zijn we dit jaar eigenaar geworden van een nieuwe collectie rassen waardoor we nu ook aan andere kwekers wereldwijd leveren. Veredelen is iets dat in het bloed zit en wat prachtig is om te doen.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Het blijft toch iedere dag bijzonder leuk om met een team geweldige mensen samen te werken en met bijzondere rassen, speciale hoezen en een Flamingo-etiket onze planten over heel de wereld te sturen. Het blijft mooi om ergens een bloemenwinkel binnen te lopen en ons product te zien staan….’ Wat het misschien nog het meest bijzonder maakt is dat je in een kwekerij werkt en leeft waar het jaarrond lente is en dat je met goede mensen mag werken in 1 bedrijf.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Nieuws houd me steeds iets minder bezig, want hoe meer je jezelf erin verdiept, des te meer je erachter komt dat de persbureaus geen eigen nieuws meer maken in Europa en wereldwijd, maar in feite centraal geleide propaganda organisaties zijn. Als 1 van de honderden voorbeelden; De schulden zijn veel hoger als voor de krediet crisis en het is ineens geen onderwerp meer, maar waarom toen wel? De klimaat mars zou over planten van bomen moeten gaan en verwijderen /vervangen van plastic voor alternatieven maar zijn geïnitieerd door politieke partijen en gaan over andere zaken. Opener en eerlijker is noodzaak om geloofwaardigheid terug te winnen. Het zou mooi zijn als er de komende jaren bewegingen ontstaan waarbij er meer eenheid en liefde komt, op dat nieuws zitten we toch veel meer te wachten…

Michel van Rijn i

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Er is veel dat ik nog zou willen oppakken of veranderen, dat zal altijd zo zijn met een tuinbouwbedrijf. Een vaker gehoord motto bij ons is, als we deze week weer 3 punten verbeteren en 1 obstakel erbij hebben dan zijn we er weer 2 vooruitgegaan :-) . We maken echt veel stappen sinds onze start 5 jaar geleden. Mijn uiteindelijke doel is om in enkele jaren bij Europese eindklanten bekend te staan als de beste/verrassendste Pot Anthurium leverancier van Nederland. Een mooi doel voor een mooi team mensen.

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend is het Pasen én het is mooi weer, dus we gaan gezellig BBQ-en met familie. 

Bron: www.Floranews.com
19-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos

Fijne Paasdagen toppers !

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS