maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Afwijkende aanvoertijden FloraHolland tijdens feestdagen voorjaar 2019

Afwijkende aanvoertijden FloraHolland tijdens feestdagen voorjaar 2019

FloraHolland hanteert rond de aankomende feestdagen afwijkende aanvoer- en openingstijden op de verschillende locaties. Ook wordt er op diverse dagen niet geveild of op andere dagen juist een uur eerder gestart met veilen.

Bekijk hier de overzichten met de afwijkende aanvoertijden per locatie.

De niet veildagen zijn in het voorjaar Tweede Paasdag, maandag 22 april, Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei en Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni.

Er zijn dit jaar vier dagen waarop bloemen én planten één uur vroeger geveild worden. Dit gebeurt in Rijnsburg, Naaldwijk en Aalsmeer op dinsdag 23 april, maandag 6 mei, maandag 20 mei en dinsdag 11 juni. De starttijd is op deze dagen om in Rijnsburg en Naaldwijk om 5:00 en in Aalsmeer om 5:30 uur. Dit betekent ook dat er afwijkende aanvoertijden gehanteerd worden voor deze dagen en bloemen en planten kunt 03:00 uur aangevoerd kunnen worden.

Op de bloemistenklok in Eelde wordt in de week van 6 t/m 10 mei een half uur eerder geveild en start de klok om 6.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de afwijkende aanvoertijden en de logistieke dienstverlening op deze dagen op de website van FloraHolland.


17-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS