zaterdag 25 januari 2020
1. Dames Plants 1 1 Dames Plants 2

Logico bespaart 5 kg plastic per volle Deense container

Logico bespaart 5 kg plastic per volle Deense container

Voor een duurzaam voortbestaan van de aarde is verandering nodig. Dat besef is bij Logico wel doorgedrongen. De orchideeën van het bedrijf worden tegenwoordig vervoerd in de ECO-doos en dit heeft sinds de invoering al tot een besparing van 750 kg plastic geleid.

Logico ziet het inzetten van de ECO-doos als een goed begin om Logico als orchideeën-provider van A tot Z te gaan verduurzamen. De doos zorgt ervoor dat er geen gebruik meer wordt gemaakt van plastic fusten en hoezen. Het gebruik van de doos levert een besparing op van ongeveer 5kg plastic per volle Deense kar. 

“Ik ben blij dat we door middel van de ECO-doos kunnen verduurzamen en hierdoor het plastic-probleem aanpakken”, vertelt Melvin van der Zeijden, senior accountmanager van Logico. “In gesprek met onze klanten zijn we op zoek naar duurzame oplossingen. Het is maatwerk, want voor iedere klant/keten is de oplossing anders. Wij zijn deze uitdaging aangegaan en hebben de eerste stap gezet naar een duurzame oplossing”, vervolgt Van der Zeijden zijn verhaal. Naast de duurzame eigenschap is de ECO-doos ook vochtbestendig en bestaat de doos uit 100% gerecycled en FSC-gecertificeerd papier.


 


16-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS