donderdag 12 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

Omzet Veiling Rhein-Maas blijft in eerste kwartaal 2019 gelijk

Omzet Veiling Rhein-Maas blijft in eerste kwartaal 2019 gelijk

Veiling Rhein-Maas kijkt terug op een tevredenstellend eerste kwartaal van 2019. De omzet is gelijk aan die van vorig jaar en de veiling noteerde de sterkste februarimaand aan de veilingklok sinds de oprichting van het bedrijf in 2010. Het eerste kwartaal was bijzonder goed voor de potplanten met een omzetstijging van 12% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Het digitale verkoopkanaal klokvoorverkoop ontwikkelt zich nog steeds positief – het assortiment werd verder uitgebreid en meer klanten maakten er gebruik van. Het gecumuleerde aandeel van de omzet via Kopen-Op-Afstand op de totale omzet lag over de eerste 3 maanden van 2019 op bijna 29%, wat neerkomt op een geringe stijging ten opzichte van het voorgaande jaar.

Zowel Valentijnsdag alsook Internationale Vrouwendag waren belangrijke dagen in het eerste kwartaal. Vooral de Internationale Vrouwendag wordt steeds belangrijker voor Veiling Rhein-Maas en vooral bij rozen, chrysanten en boeketten was een sterke navraag. Daarnaast waren voorjaarsbloeiers en bolgewassen in het eerste kwartaal van 2019 zeer populair bij de klanten van de marktplaats. Bijzonder heuglijk was het feit dat nieuwe aanvoerders voor het hogere snijbloemen-segment werden gewonnen.

bron: Veiling Rhein-Maas


15-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS