maandag 17 februari 2020
1. VB&P Teelt 1. RFH Trade Fair 2020

Samenwerking SlijkermanKalanchoe en Beekenkamp op Noord-Amerikaanse markt

Samenwerking SlijkermanKalanchoe en Beekenkamp op Noord-Amerikaanse markt

SlijkermanKalanchoë en Beekenkamp Plants werken sinds eind maart samen voor de Noord-Amerikaanse markt. Beekenkamp biedt de volledige lijn van de opgepotte SlijkermanKalanchoë exclusief aan op de Noord-Amerikaanse markt. Hiermee versterkt Beekenkamp Plants zijn positie als leverancier van kamerplanten op de Noord-Amerikaanse markt.

De productie wordt gestart op de Beekenkamp locatie in Oeganda in combinatie met de Begonia-productie. Voor het seizoen 2019-2020 is de productie nog beschikbaar van de locatie Slijkerman in Kenia. Familiebedrijf Slijkerman is gespecialiseerd in de veredeling en productie van enkelbloemige en dubbelbloemige Kalanchoë.

Marc Driessen, directeur van Beekenkamp Plants Ornamentals: "Het toevoegen van deze unieke lijn van Kalanchoë komt ten goede aan onze telers in Noord-Amerika om toegang te krijgen tot meer genetica uit een betrouwbare bevoorradingsketen. Daarnaast kunnen onze kweker-klanten hun retailklanten een bewezen nieuwe genetica en toekomstige noviteiten aanbieden.”

Stefan Slijkerman, eigenaar van SlijkermanKalanchoë, over de samenwerking: “Ik ben erg trots op de behaalde innovatieve resultaten als gevolg van onze inzet voor intensieve Kalanchoë veredeling in het afgelopen decennium. We zien Beekenkamp Plants als een betrouwbare partner voor het grondgebied van Noord-Amerika met een breed netwerk. We kijken ernaar uit om samen te werken om telers in staat te stellen om toegang te krijgen tot onze sterke genetica.
 


10-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 ANTHURA IGOTY


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS