dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Vierde editie Iran Green Trade Fair 2019

Vierde editie Iran Green Trade Fair 2019

Deze week vindt van 11 t/m 13 april de vierde editie plaats van de Iran Green Trade Fair (IGTF) 2019. In het Teheran Exhibition Centre "TEC" presenteren deze week telers en tuinbouwhandelaren uit alle regio's van Iran zich. Naar verwachting wordt de Iraanse vakbeurs met 115 exposanten bezocht door duizenden Iraanse en internationale vakbezoekers.

De organisatie van de IGTF zegt er klaar voor te zijn om door te schakelen naar het volgende niveau van promotie van de Iraanse tuinbouw aan de wereld. Het land is met zijn 80 miljoen consumenten en zijn strategische ligging een enorme potentiële exportmarkt voor internationale bedrijven die actief zijn op het gebied van tuinbouw en bloementeelt. Maar ook voor Iraanse leveranciers biedt de Iraans tuinbouw grote kansen.  

Om in Iran de productie te verhogen en de kwaliteit van verse groenten, fruit, snijbloemen en planten te kunnen verbeteren, is implementatie van nieuwe technieken en knowhow nodig evenals het verkrijgen van nieuwe zaadvariëteiten, jonge planten, zaailingen, bollen en meer. De groei en ontwikkeling van deze sector is heir sterk afhankelijk van.

Dit is niet alleen van groot belang voor de consumptie-eisen van deze producten in Iran zelf, maar ook voor het enorme potentieel dat Iran heeft als exporterende natie, vooral naar de vele landen rondom Iran.

 


09-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS