donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

JZ Flowers sluit miljoenendeal met Aldi Ierland

JZ Flowers sluit miljoenendeal met Aldi Ierland

JZ Flowers en Aldi Ireland hebben een nieuw contract van € 70 miljoen afgesloten waarin JZ Flowers jaarlijks 33 miljoen verse bloemstelen zal leveren aan Aldi-winkels in het hele land.
De vijfjarige overeenkomst vertegenwoordigt een groot commitment van de retailer aan de bloemenleverancier. Het onderstreept hiermee de doelstelling om te komen tot lange termijn partnerschappen met leveranciers.

De deal is het resultaat van een aanzienlijke uitbreiding voor JZ Flowers, dat onlangs een nieuwe ultramoderne verpakkingsfaciliteit van 1,3 miljoen in Naas, Ierland opende. De 51.000 vierkante meter grote faciliteit, die 54 full-time medewerkers in dienst heeft, is uitsluitend gericht op het leveren van verse snijbloemen aan Aldi Ireland\'s 137 winkels.

Beschouwd als de technisch meest geavanceerde bloemverpakkingsfabriek in Ierland, beschikt het over de nieuwste koel- en verpakkingstechnologieën en de grootste 'Vase Life'-testruimte in Ierland. De faciliteit van JZ omvat ook een verbeterd Aldi Design Center, waar experts van Aldi de beste ontwerpen kiezen voor elk seizoen, zodat ze passen bij Aldi-klanten en de huidige kleurentrends.

John Curtin, Group Buying Director Aldi Ireland: "Het vijfjarig contract van Aldi Ireland met JZ Flowers ondersteunt onze strategie van langdurige partnerships met leveranciers. We werken nu met meer dan 175 Ierse leveranciers en deze relaties stellen ons in staat om onze klanten de allerbeste producten te bieden tegen onvergelijkbare prijzen dag in dag uit. Onze leveranciers krijgen op hun beurt de zekerheid die ze nodig hebben om in hun bedrijf te investeren om de kosten te verlagen en de kwaliteit voor Aldi en onze klanten te verbeteren."

Wayne Rowlatt, directeur van JZ: "We zijn verheugd om een ​​van Aldi's langetermijnleveranciers in Ierland te zijn. Het unieke partnering- en sourcingmodel van Aldi biedt het vertrouwen om te investeren in en onze Ierse activiteiten te ontwikkelen. We zijn enorm trots op onze nieuwe faciliteit in Naas en ons toegewijde team dat dagelijks verse bloemen levert voor Aldi's klanten in heel Ierland."

JZ Flowers en Aldi Ireland zijn een partnerschap aangegaan sinds 1999, waarbij JZ Flowers in eerste instantie Aldi's Ierse winkels levert vanuit de oorspronkelijke productiefaciliteit in het Verenigd Koninkrijk. Meer dan 10 jaar geleden benaderde Aldi Ireland JZ Flowers en vroeg hen om verplaatsingen naar Ierland te overwegen vanwege de ongekende groei van Aldi's Ierse activiteiten. JZ Flowers opende in 2006 zijn eerste verpakkingsfaciliteit in Naas om het groeiende volume bestellingen van Aldi te beheren.

bron: Leinster Leader

 


08-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS