maandag 17 februari 2020
1. VB&P Teelt 1. RFH Trade Fair 2020

Klasmann-Deilmann breidt uit

Klasmann-Deilmann breidt uit

Deze maand start substraatleverancier Klasmann-Deilmann Benelux uit Schiedam met de bouw van een nieuwe hal voor de productie van GreenFibre houtvezel. De eerste fase van de nieuwe productiehal heeft een oppervlakte van 4.000m2. Door vergaande automatisering zal er in de nieuwe hal straks 7 dagen per week, 24 uur per dag GreenFibre geproduceerd worden. Klassmann Deilmann ontwikkelt en produceert substraten voor de glastuinbouw, boomkwekerij, zachtfruit sector en bollensector.

De uitbreiding is noodzakelijk omdat de vraag naar substraten met alternatieve grondstoffen enorm is toegenomen. GreenFibre speelt daarin een belangrijke rol, omdat het duurzaam is, lokaal wordt geproduceerd en garant staat voor een hoge en constante kwaliteit van het substraat. Daarbij is GreenFibre RHP gecertificeerd. Door verplaatsing van de houtvezelproductie naar de nieuwe productiehallen, ontstaat in de bestaande hallen meer ruimte voor de verwerking van substraten en de uitbreiding van het substraatlaboratorium.

Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van organische substraten, grondstoffen en Growcoon pluggen. Het bedrijf beschikt over eigen gecertificeerde veenderijen en moderne productielocaties voor alternatieve grondstoffen.


08-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 ANTHURA IGOTY


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS