dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Blooming Breeders voorlopig in stand-by stand

Blooming Breeders voorlopig in stand-by stand

Blooming Breeders stopt voorlopig met de activiteiten als netwerkorganisatie. Dit meldt voorzitter van het bestuur, Berry Philippa. Volgens het bestuur van de stichting zijn sinds de oprichting in 2009 meerdere doelstellingen gerealiseerd en zijn veel speerpunten inmiddels geborgd in andere organisaties.

Sinds de oprichting bijna tien jaar geleden is de sierteeltsector enorm veranderd: schaalvergroting, internationalisering, digitalisering en technologische ontwikkelingen hadden hun weerslag en zullen dat ook in de toekomst hebben. "De rol van Blooming Breeders is tegen de achtergrond van grote ontwikkelingen nu beperkter dan bij de start tien jaar geleden toen de effecten van een wereldwijde economische crisis zich ook lieten gelden in Nederland.", aldus  het bestuur in een toelichting.

De netwerkorganisatie is verantwoordelijk voor projecten als Blooming The Future, de Decision Rooms, Marktplaats van de toekomst en Dutch Garden in Disneyland Paris, het 300 woorden statement en de veel netwerkbijeenkomsten. Hiermee heeft de organisatie bijgedragen aan de samenwerking in de sierteeltsector. Het bestuur laat weten stand-by te blijven en vanuit deze positie, indien nodig, weer in actie te komen.

 


03-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS