dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

OrchideeŽndokter bij kwekerij Fransen OrchideeŽn tijdens Kom in de Kas

OrchideeŽndokter bij kwekerij Fransen OrchideeŽn tijdens Kom in de Kas

Op zaterdag 6 en zondag 7 april vindt het publieksevenement Kom in de Kas plaats. Het evenement waarbij verschillende kwekers van groente, bloemen en planten hun deuren openen. Kom in de Kas zal in de regio Westland plaatsvinden aan de Herenwerf in Maasland en dit jaar doet kwekerij Fransen Orchideeën hier voor het eerst aan mee. Bij Fransen op de kwekerij is dan een echte orchideeëndokter aanwezig voor alle vragen over orchideeën.

“Voor ons is het evenement ‘Kom in de Kas’ een perfect middel om het grote publiek kennis te laten maken met deze prachtige sector, maar ook met onze unieke producten”, vertelt Rico Fransen, eigenaar van Kwekerij Fransen Orchideeën. Het belooft een leerzame dag te worden voor jong en oud.

Bij Kwekerij Fransen Orchideeën is tijdens deze dagen een echte orchideeëndokter aanwezig voor alle vragen van het publiek over het totale assortiment orchideeën: Vragen over de groei, bloei en verzorging van alle soorten orchideeën zoals Dendrobium, Paphiopedilum, Phalaenopsis, Miltonia of Cymbidium.

Fransen Orchideeën is een vol-geautomatiseerde kwekerij uit Maasland. De kwekerij is gespecialiseerd in de Dendrobium Sa-nook, Dendrobium Berry Oda en Paphiopedilum. “Wij willen graag aan iedereen tonen hoe we hier te werk gaan en dat we een unieke soort orchidee kweken.” Vertelt Rico Fransen. “Het is de ideale gelegenheid om de consument verder te informeren over het merk Sa-nook”, gaat Rico verder. De Dendrobium Sa-nook komt officieel uit Thailand en het woord sa-nook betekent in het Thais: plezier maken en staat voor vreugde en voor genieten.

Kwekerij Fransen Orchideeën is één van de vijf aangesloten kwekers van verkooporganisatie Logico. Kom in de Kas vindt plaats op zaterdag 6 april van 10.00–17.00 uur en op zondag
7 april van 10.00–16.00 uur.

 


02-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS