dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

KAVB start pilot Tracking & Tracing

KAVB start pilot Tracking & Tracing

De KAVB start in samenwerking met Beam Tracking de pilot Tracking & Tracing. De pilot maakt deel uit van het programma Data Science Bloembollen 2019 van de KAVB, waarmee de organisatie ondernemers, door middel van diverse pilot programma's, voordelig en laagdrempelig kennis laat maken met moderne innovaties en het werken met data.

De Tracking & Tracing software, die ook gebruikt kan worden vanaf een heftruck, is het resultaat van een intensief onderzoek binnen de sector en kan ingezet worden om bedrijven snel en gemakkelijk hun voorraad digitaal te laten beheren..

Met de software kunnen bedrijven op een intuïtieve plattegrond aangeven ‘wat waar staat’ en inzien ‘waar een partij geweest is’, maar ook de logistiek aansturen door taken aan te maken. Zo kan men bijvoorbeeld eenvoudig zien wat er nog verplaatst moet worden op een dag.

Gedurende het pilotprogramma wordt er een jaar lang data verzameld over de logistiek. Data wetenschappers zullen deze data (vrijblijvend) onder de loep nemen op zoek naar waardevolle inzichten en mogelijkheden om te verbeteren.

Deelnemers zullen naast de speciale pilot-tarieven en de data-analyse persoonlijke begeleiding ontvangen vanuit de KAVB en Beam Tracking. Ook zullen er meerdere evaluatiemomenten zijn waarbij deelnemers met elkaar in gesprek kunnen gaan over de data en digitalisering.

In totaal kunnen 10 bedrijven zich aanmelden voor het pilotprogramma. De inschrijving is open tot eind april. Inschrijven of het opvragen van de brochure kan door te mailen naar versloot@kavb.nl
 


01-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS