maandag 17 februari 2020
1. VB&P Teelt 1. RFH Trade Fair 2020

Donald Duck in de glastuinbouw

Donald Duck in de glastuinbouw

Deze week staat in het weekblad Donald Duck een strip over de glastuinbouw. Op twee pagina's worden de lezers op een humoristische en educatieve manier geïnformeerd over de manier waarop bloemen, planten en groenten worden geteeld en bijdragen aan hun gezondheid. De publicatie is een samenwerking van Glastuinbouw Nederland, Royal FloraHolland en Kom in de Kas.

De lezers van de Donald Duck zijn zeker niet alleen kinderen. Het is het grootste mannenblad... Wekelijks bereiken zij per uitgave 1.454.100 lezers.

Op de advertorial staat een stripverhaaltje en een woordzoeker. De focus van het stripverhaaltje is de inzet van biologische bestrijders om chemische middelen te vervangen. Doel van deze uiting is nieuwe doelgroepen kennis te laten maken met het innovatieve vermogen van de Nederlandse glastuinbouw en de gezonde producten die in de kassen worden geteeld. Niet zomaar is gekozen voor een publicatie net voor Kom in de Kas. De lezers worden ook uitgedaagd om een mooie foto in de kas tijdens dit evenement te maken en deze via Instagram of Facebook te delen. Uiteraard met een prijs voor de mooiste foto!

 


29-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS