dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Grote Gerbera campagne van start

Grote Gerbera campagne van start

April is de maand van de gerbera en dus staat gerbera groots op de agenda. Op maandag 1 april start ook de grootste gerbera campagne ooit: Gerbera - Get the Feeling. Doel van de campagne is om de diversiteit van gerbera onder de aandacht te brengen van groothandel en bloemist in Duitsland en Nederland. De campagne vindt plaats van 1 t/m 14 april 2019.

Het is voor het eerst dat gerbera campagne voert middels een samenwerking binnen de gehele keten. Van de telers die een uniforme Diamond verpakking voeren en de campagne individueel uitdragen tot groothandels die een uitgebreid assortiment gerbera tonen en opvallend winkelmateriaal neerzetten. Met een online activatiecampagne wordt de bloemist geattendeerd op de veelzijdigheid van de bloem en doorverwezen naar de deelnemende groothandels. Ook worden bloemisten aangemoedigd hun gerbera creaties online te delen met #feelinggerbera. Voor de Duitse markt is OZ Export de officiële samenwerkingspartner. Deelnemende groothandels en veilingen zijn te vinden op de campagnesite.

De gerbera is in bijna alle denkbare kleuren beschikbaar en met haar talrijke vormen toepasbaar voor vele boeketten. Onlangs is de vernieuwde website van Coloured by Gerbera www.feelinggerbera.nl gelanceerd met zeven categorieën. Een grote familie die te maken heeft met verschillende persoonlijkheden; van charmeur tot sfeermaker en van pittige tante tot allemansvriend. Ontdek de veelzijdige gerbera familie op de campagnesite www.feelinggerbera.com.

 


29-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS