vrijdag 22 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Paletti Growers en De Winter zeker tot 2024 samen op pad

Paletti Growers en De Winter zeker tot 2024 samen op pad

De Winter Logistics en Paletti Growers hebben de intensieve logistieke samenwerking met vijf jaar verlengd. Ze gaan minimaal tot 2024 ‘samen op pad’ met snijbloemen en potplanten.

Eric Bouwens van Paletti is zeer tevreden over de lokale aanwezigheid, kennis van de sector, professionele invulling en gedegen aanpak van De Winter Logistics. Hij geeft aan dat de huidige samenwerking met enkele leden van de Paletti groep wordt uitgebreid.

De Winter Logistics biedt Paletti Growers een compleet logistiek concept. Van collectie transport bij de kweker tot distributie naar alle veilingen. Overal in het land kwekerijproducten leveren op het juiste moment en met alle zorg die daarbij komt kijken, is het uitgangspunt.

De twintig kwekerijen die samen Paletti Growers vormen, zijn gevestigd in de Euregio: de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg en de aangrenzende Duitse regio Nordrhein-Westfalen. Door de samenwerking met De Winter Logistics kreeg de coöperatie landelijke dekking middels een lokale transporteur. Eric Brouwers: “Wij vinden de lokale vestiging met lokale mensen van De Winter Logistics heel belangrijk. Vanuit deze situatie een landelijk dekkend netwerk realiseren, dat is ook de komende vijf jaar onze doelstelling. Met alle aandacht voor de identiteit van de aangesloten kwekers.”

Directeur Eric de Winter van De Winter Logistics: “Deze overeenkomst met Paletti Growers versterkt onze activiteiten in de regio Venlo aanzienlijk. Wij zien de nabije toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

 


29-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS