dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Nieuwe gezichten tijdens FlowerTrials 2019

Nieuwe gezichten tijdens FlowerTrials 2019

Van 11 tot en met 14 juni openen 62 veredelingsbedrijven in de regio's Westland en Aalsmeer in Nederland en Rheinland-Westfalen (Duitsland) hun deuren op 31 locaties om hun nieuwste assortiment te laten zien aan kwekers, exporteurs en kopers van over de wereld. De FlowerTrials kennen dit jaar drie nieuwe deelnemers: AllPlant Young Plants, het Belgische DeCock Plants en de Australisch / Griekse joint venture Ramm Botanicals / Kalantzis Plants. Het bestuur van de FlowerTrials kent dit jaar ook een nieuw gezicht: Frans-Peter Dechering, commercieel directeur van Schoneveld Breeding.

AllPlant Young Plants wortelt en verbouwt jonge planten uit weefselkweek voor levering aan professionele kwekers. Het Nederlandse bedrijf is actief in de productontwikkeling van Echinacea, Heuchera en Phlox en de catalogus bevat meer dan 500 innovatieve variëteiten van verschillende fokkers.

Het in België gevestigde DeCock Plants is een bekende internationale producent van jonge planten met een bewortelingsstation op hun thuisbasis en installaties voor moederplanten in Ethiopië. Het bedrijf heeft een eigen fokprogramma in Lavandula, Osteospermum en Poinsettia.

Ramm Botanicals / Kalantzis Plants is een Australisch / Griekse joint venture in de veredeling en de productie van jonge planten van Anigozanthos (Kangaroo Paw), Lomanda, Dianella en andere Australische inheemse planten.

Eerdere exposanten Thompson & Morgan, Bock Bio Science en Cultivaris hebben aangekondigd dat ze in 2019 niet zullen deelnemen. 

Nieuw bestuurslid

Frans-Peter Dechering, commercieel directeur van Schoneveld Breeding, is toegetreden tot het bestuur van FlowerTrials. Als ervaren marketing & sales-expert in de tuinbouwsector, zal Frans-Peter de organisatie adviseren en ondersteunen bij haar promotionele activiteiten.

 


28-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS