dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Bodenfrostfreitag-campagne van start

Bodenfrostfreitag-campagne van start

Deze week lanceert Bloemenbureau Holland voor de tweede keer de Bodenfrostfreitag-campagne (BFF) in Duitsland. Met de campagne wordt de Duitse consument gestimuleerd om de plantjes buiten te zetten en wordt er gewaarschuwd in geval van nachtvorst. .

Bodenfrosfreitag is een top-of-mind-awareness campagne rondom tuinplanten in Duitsland. Er wordt gevierd dat het officieel dé eerste dag is dat tuinplanten onbezorgd naar buiten kunnen zonder kans op nachtvorst. Wat natuurlijk niet betekent dat je tot die datum moet wachten. De consument wordt geholpen met inspirerende content en gewaarschuwd ze via een pushbericht als er kans iop nachtvorst is. Zo hebben ze genoeg tijd om hun buitenplanten te beschermen tegen een koutje.

De tuinplantencampagne gaat maandag 1 april van start en loopt tot en met zaterdag 4 mei. Op vrijdag 3 mei is het officieel Bodenfrostfreitag. De campagne richt zich met name op de steden Berlijn, München, Hamburg en Keulen.

Na de evaluatie van Bodenfrostfreitag 2018 en een constructieve stakeholdersessie hebben is de campagne aangepast om een nog beter resultaat te boeken bij de doelgroep. De boodschap ten opzichte van vorig jaar is aangescherpt en er wordt iets vroeger gestart zodat de campagne nog relevanter is voor de doelgroep. 


28-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS