zaterdag 25 januari 2020
1. VB&P Teelt 1 Dames Plants 2

Driejarige samenwerking FloraHolland en MotracLinde

Driejarige samenwerking FloraHolland en MotracLinde

Na een voorbereidingstraject dat in 2016 is gestart, hebben Royal FloraHolland en MotracLinde hun uitgebreide samenwerking voor de komende 3 jaar bekrachtigd. Geurt de Groot, Managing Director van MotracLinde en Frans Slingerland, General Manager Real Estate & Facility Management bij Royal FloraHolland hebben hun handtekening gezet onder een driejarige raamovereenkomst.

De komende 3 jaar zullen de partijen samenwerken aan het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en transparantie. Door de samenwerking krijg Royal FloraHolland een beter inzicht in de kosten van onderhoud, schade, inzet en efficiëntie van alle voertuigen die gebruikt worden als intern transportmiddel.

Op basis van data-analyse bepalen Royal FloraHolland en MotracLinde nieuwe innovaties die bijdragen aan het reduceren van schades, het verlagen van onderhoudskosten, de verbetering van de kwaliteit, het verhogen van de inzetbaarheid en het verlagen van de doorlooptijden. Daarnaast biedt MotracLinde haar kennis aan bij het uitrollen van het 5S-systeem voor orde en netheid binnen Royal FloraHolland.
 


27-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos Winter Fair 2020


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS