dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Ook World Horti Center opent deuren tijdens Kom in de Kas

Ook World Horti Center opent deuren tijdens Kom in de Kas

Op zaterdag 6 april opent World Horti Center (WHC) haar deuren voor het publiek. Geïnteresseerden uit de omgeving kunnen een kijkje komen nemen. Het clubhuis van de tuinbouw haakt aan op het thema van Kom in de Kas 2019: ‘Werelds’ en laat tijdens de open dag zien wat het innovatie- en kenniscentrum betekent voor de internationale glastuinbouw.

Zo kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de praktijklokalen en leerpleinen van MBO Westland. Deze instelling voor middelbaar beroepsonderwijs huisvest 1.200 studenten en biedt een breed pakket aan opleidingen aan. In de onderzoekskassen wordt uitleg gegeven over de nieuwste onderzoeken met belichting, teelt, veredeling en biologische gewasbescherming. De bedrijven met een permanente stand in WHC laten innovaties zien op het gebied van kasconstructie, energie, klimaat, nieuwe teeltmethoden, logistiek, maar ook op het gebied van voeding en sierteelt.

De open dag komt tot stand in samenwerking met Kom in de Kas Westland en een combinatiebezoek is eenvoudig te maken. De deuren staan op zaterdag 6 april open van 10 tot 16 uur aan Europa 1, Naaldwijk.26-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS