dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Voorjaarskriebels in Green Trade Center

Voorjaarskriebels in Green Trade Center

In het Waterdrinker Green Trade Center werd de aftrap van de lente al gegeven tijdens de GTC Days van 10 – 15 maart. Een event dat drie keer per jaar herhaald wordt op voor de sector belangrijke overgangsmomenten naar een ander seizoen.

Deze editie stond in het teken van de start van het voorjaar, met daarbij een passend assortiment. Speciaal in deze week regelden de inkopers van Waterdrinker 21 GTC Deals, stonden er vele bijzondere producten in de Spotlight, vonden er 12 verschillende Meet & Greets plaats en stond de rest van het GTC ook ‘gewoon’ tot de nok gevuld met prachtige handel. Dat klanten klaar zijn voor het seizoen en het de moeite waard vonden om juist in deze week naar Aalsmeer te komen, bleek uit het grote aantal internationale klanten. Veel volle karren werden het GTC uitgetrokken.

Highlights

Een van de highlights tijdens de GTC Days was de Meet & Greet met Gova, producent van de Larus nobilis. Met name hun onderzoek naar mogelijkheden naar ‘No Waste’ wat heeft geresulteerd in een verzorgingslijn op basis van Laurier met daarin onder andere zeep en parfum was een interessant verhaal voor veel van de klanten. Dat er Laurierijs werd uitgedeeld was daarbij mooi meegenomen… 

 

Een highlight was zeker ook de lancering van een nieuw verkoopconcept in samenwerking met Cameleon Orchids. Met het concept zullen juist al die bijzondere Orchideeën die in het GTC te vinden zijn bekender en beminder gemaakt gaan worden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van kleinere aantallen én een consumentenwebsite waar over alle producten informatie te vinden is. 

En dan het niet te vergeten het GTC Days prijzenrad, waarvoor door kwekers en Resto Around the Clock meer dan 200 prijzen zijn gesponsord. Elke dag mochten klanten via een draai aan het rad hun geluk beproeven. De grote groene planten waren hierbij duidelijk favoriet! 

De komende maanden richt het Green Trade Center zich, net als de klanten, vol op het seizoen en alle mooie verkoopmomenten die hierbij horen. Zowel in het GTC als op onze webshop wordt zorggedragen voor de mooiste bloemen, planten en accessoires. Daarna volgen de eerstvolgende GTC Days in september. Van 8 – 13 september wordt weer alles uit de kast getrokken voor een inspirerende start van het volgende seizoen; het najaar. 


25-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS