dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Goed voorbereid het nieuwe tuinseizoen in

Goed voorbereid het nieuwe tuinseizoen in

Het betere weer is in aantocht en dat betekent dat het ook weer tijd wordt voor de consument om na te denken over de tuin. Wat ga ik er dit jaar mee doen en hoe krijg ik het beste resultaat? GroenRijk springt hier op in met het nieuwe online voorjaarsmagazine. Ze geven handige tips, leuke informatie en inspirerende beelden voor het komende tuinseizoen.

Zoals verwacht wordt er ook in dit online tijdschrift veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Eeen belangrijk onderwerp wat ook duidelijk leeft onder de tuinliefhebbers. Hoe kan je een bijdrage leveren aan de dalende bijenpopulatie? En hoe ga je om met grote hoeveelheden regen (of juist grote droogte)? In het magazine worden praktische oplossingen aangedragen, die ook bijdragen aan het eigen tuinplezier. 

In het online magazine zijn de bekende gezichten Konni en Jennefer te zien met een aantal video's. Zo vertelt Konni over kamerplanten trends en het decoreren van een goed gedekte Paastafel en leert Jennefer je wat bij over ons aanbod in voorjaarsbollen. Ook is er in het magazine aandacht voor de Woonplant van de maand, de Tuinplant van de maand, de actie "Wissel van het seizoen" en zien we de Magical 150-dagen challenge voorbij komen.

Het voorjaarsmagazine is te lezen op de website van het tuincentrum.
 


22-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS