dinsdag 21 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

PanAmerican Seed lanceert nieuwe website voor Impatiens Beacon

PanAmerican Seed lanceert nieuwe website voor Impatiens Beacon

PanAmerican Seed lanceert een nieuwe website die geheel gewijd is aan de nieuwe Impatiens Beacon. De website www.BeaconImpatiens.com omvat bijzondere verhalen over onder meer de doorbraak op gebied van de meeldauw resistentie en het team dat de serie op de markt heeft gebracht.

"De lancering van een belangrijk product als de Impatiens Beacon, vraagt om een speciale website, die tegemoetkomt aan de behoeften van consumenten en professionals die op zoek zijn naar informatie" zegt Claire Josephson, productmarketingmanager PanAmerican Seed.

De “Hello Beacon” sectie van de site laat de 6 belangrijkste kleuren en 2 mixen van Beacon Impatiens zien. Verder kan er een teelthandleiding worden gedownload, alsook een diapresentatie die laat zien hoe Beacon kleur kan geven aan schaduwrijke plekken.

Op “The Beacon Story” maakt de sitebezoeker kennis met het internationale PanAmerican Seed team dat voor telers wereldwijd oplossingen aandraagt. De pagina informeert over de hoge resistentie van Beacon Impatiens tegen valse meeldauw en toont verder een video met een reeks tijdopnamen die de weerstand bij infectiedruk in de tuinaanleg laten zien.

De pagina “Beacon Shines The Light” introduceert de liefdadigheidsinstelling die 3% van de wereldwijde Beacon-omzet in het seizoen 2019-2020 ontvangt. Voor elk seizoen zal een andere organisatie worden gekozen die zich inzet voor minder bekende aandoeningen. Voor het komende afzetseizoen is PanAmerican Seed een partnership aangegaan met de OI Foundation, een stichting die de levenskwaliteit van Osteogenesis Imperfecta-patiënten verbetert door middel van onderzoek, onderwijs, bewustwording en ondersteuning.

Beacon Impatiens krijgt haar officiële debuut op zowel de California Spring Trials in Santa Paula, Californië (USA) als op de FlowerTrials in Nederland en wordt in 2019 verder geïntroduceerd op andere vakbeurzen. Momenteel is Beacon in beperkte hoeveelheden leverbaar. Wereldwijd zal de serie volop beschikbaar zijn in januari 2020. 

Foto: PanAmericanSeed

 


12-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS