vrijdag 18 oktober 2019
KUBO via TFC Matching Personalities TOP SB Open Dagen

John Celie genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019

John Celie genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019

John Celie is onlangs met Groenland B.V. genomineerd tot finalist voor de EY Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award. Een award waarbij vernieuwend ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk wordt gezet en ondernemers worden aangemoedigd en ondersteund om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen. John Celie staat aan het roer van Groenland B.V., een holding die faciliteert in het succes van haar bedrijven: Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers. 

John Celie, Directeur Groenland: “Ik ben enorm verrast door deze nominatie, niets vermoedend kwam ik op kantoor en werd hier totaal door overvallen. We gaan uiteraard ons best doen om de Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award in de wacht te slepen. Alleen al deze nominatie is de kroon op alles wat wij met Groenland B.V. hebben bereikt. Daarnaast is het een mooie kans om de sierteeltbranche nog beter op de kaart te zetten”.


Peter Janmaat (Celieplant/Bouquetnet), Ingrid Celie (Groenland), John Celie (Groenland), Marieke Kopinsky (EY) en Machiel Gosschalk (EY).
 


12-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS