dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Vrouwendag gevierd bij sierteeltbedrijven

Vrouwendag gevierd bij sierteeltbedrijven

Afgelopen vrijdag was het 8 maart, Internationale Vrouwendag. Bij een aantal bedrijven in de sector werd hier extra bij stilgestaan. Naast de extreem drukke periode die deze speciale dag altijd met zich meebrengt, was er bij Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers in Aalsmeer vrijdag extra aandacht voor de vrouwelijke collega's. De mannen hadden zelf geld ingezameld en samen met een bijdrage van de bovengenoemde bedrijven werd er een cadeau samengesteld en ingepakt voor alle vrouwelijke collega’s. De cadeau's werden persoonlijk door de heren uitgedeeld, veelal voorzien van een dikke knuffel. 

Bij Dekker Chrysanten waren het de vrouwelijke klanten die extra in het zonnetje gezet werden. Marketing Manager Oost-Europa Warja Abrosimova ging afgelopen week bij exporteurs langs om de vrouwen te eren met mooie boeketten met Memphis Cherry, Code Green en Antonov Hortensia uitgedeeld ter ere van vrouwendag.

Vrouwendag is een dag die in het teken staat van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Internationale Vrouwendag is in de 20e eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht. In 1911 werd de Vrouwendag internationaal voor het eerst gevierd, in 1912 voor het eerst in Nederland.

 


11-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS