maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Hyacintenactie levert 35.000 euro op voor Nationaal Platform AYA Jong & Kanker

Hyacintenactie levert 35.000 euro op voor Nationaal Platform AYA Jong & Kanker

Snij-hyacintenkwekers en pot-hyacintenkwekers hebben gisteren in stadion Galgenwaard in Utrecht een cheque van bijna € 35.000,- overhandigd aan het Nationaal Platform AYA ‘Jong & Kanker’.

Het bedrag lag bijna € 10.000,- hoger dan vorig jaar. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de extra verkoop actie van de pot Hyacintenkwekers en Ranzijn ‘Tuin & Dier’. In 18 ziekenhuizen werden de snij-yacinten verkocht en dit resulteerde bij elkaar tot het bedrag van bijna € 35.000,-. Naast de overhandiging van de cheque kregen de kwekers en belangstellenden een rondleiding in het stadion en een teambuilding sessie van ex-tophockeyer Tom van het Hek.

Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform is een kennis- en zorgnetwerk, opgericht om overleving en kwaliteit van leven van AYA’s te optimaliseren. Het Platform bundelt als netwerk maximaal alle kennis en kunde van 'kanker op de AYA leeftijd'. Dit netwerk waarin zorgprofessionals (professionele deskundigheid), AYA’s (ervaringsdeskundigheid) en patiëntenorganisaties in co-creatie en co-participatie hecht samenwerken

 


08-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS