dinsdag 17 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Broers openen nieuw tuincentrum in het Belgische Ieper

Broers openen nieuw tuincentrum in het Belgische Ieper

Het Belgische Ieper is een nieuw tuincentrum rijker! Op 1 maart openden Andy en Glenn Vandevelde de deuren van hun nieuwe tuincentrum Groencentrum Ieper. Al lange tijd waren de broers werkzaam bij Groencentrum Brugge, het tuincentrum van hun ouders. Toen tuincentrum Florawest te koop kwam, diende zich de kans aan om samen een eigen tuincentrum te gaan runnen.

Het pand werd volledig gerenoveerd en aangepast aan de wensen van Andy en Glenn. Met elkaar, de verbouwing werd grotendeels zelf uitgevoerd, toverden ze het pand om in een eigentijds tuincentrum met ruimte voor een compleet tuincentrum-assortiment en een buitenafdeling van maar liefst 1.000 m2.

Andy en Glenn willen zich met Groencentrum Ieper in de regio onderscheiden met groen, beleving, gezellig en vooral ook vlot winkelen. Door het assortiment en de inrichting van het tuincentrum regelmatig te veranderen, wordt de consument bij ieder bezoek opnieuw verrast. “We willen onze klanten bij hun bezoek een echt WOW effect geven”, aldus Andy Vandevelde. Op basis van deze gedachte is ondermeer gekozen voor het combineren van de kamerplanten met potterie en decoratie.

Evenals Groencentrum Brugge is ook Ieper aangesloten bij GRS Retail. “We zijn tevreden over de meerwaarde die GRS Retail biedt op het gebied van inkoop en advies en hebben daarom besloten ook met Groencentrum Ieper aan te sluiten bij GRS Retail.”
 


08-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS