dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Kwekers Trots, samenwerking Aldi en Royal Lemkes

Kwekers Trots, samenwerking Aldi en Royal Lemkes

Aldi introduceert begin maart Kwekers Trots-planten in alle winkels. De discount supermarktketen is hiervoor een samenwerking aangegaan met Royal Lemkes. Elke week is er een nieuw assortiment A1 kwaliteit planten die niet alleen mooi zijn, maar stuk voor stuk duurzaam en met veel liefde gekweekt.

“Iedere dag zetten we ons in voor duurzame groei. Onze telers werken vanuit respect voor mens en natuur en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. We gebruiken zo min mogelijk water, energie en bestrijdingsmiddelen. We zijn erg blij met de samenwerking met Aldi. Ook een bedrijf dat verantwoord ondernemen nastreeft en tegelijkertijd ook oog heeft voor wat de klant wil: mooie planten voor een betaalbare prijs”, aldus Jaco Blom van Royal Lemkes.

Kwekers Trots-planten hebben elk een eigen persoonlijkheid, herkenbaar aan het etiket wat bij de planten zit. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Op deze manier kan de klant goed kiezen waar hij naar op zoek is.

De website Kwekers Trots vertelt het verhaal achter de plant, het verhaal van de kweker en voorziet de bezoeker van inspiratie en verzorgingstips.


07-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS