dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Open Dagen NL van Geest Amaryllis

Open Dagen NL van Geest Amaryllis

Van 7 t/m 29 maart houdt NL van Geest Amaryllis in 's Gravenzande Open Dagen voor haar zakelijke relaties. Op zaterdag 23 maart 2018 worden de deuren van de showtuin van 8.00 tot 13.00 ook geopend voor consumenten. 

Er staan dan meer dan 50 verschillende soorten exclusieve Amaryllissen in volle bloei. Amaryllis kwekerij NL van Geest b.v. heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en afzet van Amaryllisbollen en zich bij de verkoop primair op de bollenexport, de Nederlandse bollenhandel en de bloementeelt. Professionele inkopers en verkopers zijn op afspraak van harte welkom om het assortiment te komen bekijken.

De veredeling is geheel gericht op kwaliteit en exclusiviteit. Veel van de soorten die u in het assortiment overzicht kunt bekijken zijn alleen bij NL van Geest verkrijgbaar.
De veredelaar heeft al meer dan 50 jaar ervaring met Amaryllisbollen, veredelingsprestaties, teeltkennis en marktinzicht.

Exporteurs en kwekers kunnen dan ook rekenen op een degelijk advies, dat past binnen hun doelstellingen en is gericht op een duurzame samenwerking.

De Open Dagen worden gehouden aan de Monsterseweg 82 in 's-Gravenzande
op werkdagen van 7 t/m 29 maart. De showtuin is open van 8.00 uur tot 17.00 uur (alleen op afspraak).

 


05-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS