dinsdag 21 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Wouter de Jong nieuwe Managing Director bij Ludvig Svensson

Wouter de Jong nieuwe Managing Director bij Ludvig Svensson

Wouter de Jong is per 1 april 2019 benoemd tot de nieuwe Managing Director bij Ludvig Svensson. De Jong volgt Maarten Oostenbrink op, die na ruim 10 jaar Svensson verlaat.

De Jong begon in 2014 zijn loopbaan bij Svensson als Account Manager. Met deze commerciële ervaring werd hij twee jaar geleden Commercieel Directeur. Nu maakt hij de volgende stap in zijn carrière. "Als echt familiebedrijf heeft Svensson een structurele lange termijn focus en met Wouter de Jong aan de leiding in Hellevoetsluis gaan wij onze ambitieuze plannen en ideeën verder vormgeven", aldus Ludvig Svensson.

Maarten Oostenbrink verlaat, na ruim 10 jaar bij Svensson actief te zijn geweest als Managing Director, het bedrijf om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan. "Gedurende deze periode heeft Maarten het bedrijf door uitdagende tijden heen geleid en het uitgebouwd tot waar we nu staan. Wij bedanken Maarten voor zijn tijd en inzet bij Svensson en wensen hem het allerbeste in zijn volgende carrièrestap."

Svensson is pionier op het gebied van klimaatbeheersing en energiebesparing met oplossingen op basis van textiel. Het bedrijf ontwikkelde in de jaren zeventig van de vorige eeuw een visie op het hervormen en verbeteren van de omstandigheden voor de professionele kasteelt van groenten en bloemen. Svensson is al 4 generaties lang een Zweeds familiebedrijf - vandaag de dag onder leiding van broer en zus Anders en Anne Ludvigson. De hoofdvestiging bevindt zich in het Zweedse Kinna. Daarnaast wordt er ook geproduceerd in China en heeft het bedrijf dochterondernemingen in Nederland, de Verenigde Staten en Zuid-Korea.

bron: Ludvig Svensson

 


05-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS