dinsdag 26 mei 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Thema GreenTech Summit 2019 bekend

Thema GreenTech Summit 2019 bekend

Van 11 tot en met 13 juni opent GreenTech voor de vierde keer haar deuren in het RAI Amsterdam Convention Centre. Het thema van de Summit dit jaar is: ‘Autonomous Technology – A formula to accelerate business, professional horticulture beyond the green thumb!’. De Summit vindt plaats op 12 juni, de tweede dag van het internationale vakevenement.

Tijdens de GreenTech Summit 2019 (middag/avond) krijgen marktleiders inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de 'autonomous green technology' én een statusupdate over de voortgang op het gebied van de kastechnologie van de toekomst. Zij kunnen zich ook laten inspireren door de scheepvaart, een sector die oplossingen biedt voor soortgelijke uitdagingen, maar deze vanuit een eigen visie en perspectief benadert.

Mariska Dreschler, Director Horticulture van RAI Amsterdam: “Er is een grote behoefte aan succesvolle tuinbouwondernemers, maar dit is nog een sterk onderontwikkeld gebied. Tuinbouw is afhankelijk van locatie, infrastructuur, specialistische vaardigheden, ‘groene vingers’ en de beschikbaarheid van arbeid. Ontwikkelingen in de autonomous green technology verminderen onderlinge afhankelijkheden en vergroten de flexibiliteit in de sector. Dit jaar hebben we dan ook gekozen voor het thema: ‘Autonomous Technology – A formula to accelerate business, professional horticulture beyond the green thumb!’.”

 


04-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS