maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Vilosa onthult nieuwe verpakkkingslijnen tijdens Seasonal Trade Fair

Vilosa onthult nieuwe verpakkkingslijnen tijdens Seasonal Trade Fair

Na de succesvolle introductie van de naam en huisstijl van kalanchoekweker Vilosa, is het tijd om deze lijn door te trekken in de uitstraling van de producten. Tijdens de Seasonal Trade Fair op 6 en 7 maart in Naaldwijk introduceert de Kalanchoekweker twee verschillende verpakkingslijnen.

Het assortiment van Vilosa bestaat uit verschillende, prachtige soorten Kalanchoë met elk hun eigen eigenschappen én markt. Er is daarom gekozen om het assortiment in te delen in drie segmenten, gericht op vakhandel, retail en klok. Voor elk segment is er een passende verpakking gecreëerd, alle drie in een chique Vilosa-jasje, aangepast op de wensen van de betreffende klantengroep. De nieuwe lijnen zullen de huidige verpakkingslijnen van Vilosa medio deze zomer gaan vervangen en worden voor het eerst gepresenteerd tijdens de Seasonal Trade Fair.

Naast verpakkingslijnen, bestaande uit verschillende soorten hoezen, zijn er potcovers ontwikkeld voor de Specialties van Vilosa. Dit bijzondere assortiment van onder andere de bekende Magic Bells en Lucky Bells zal het komende jaar verder worden uitgebreid en vormen een belangrijke productgroep voor Vilosa. Tijdens de Seasonal Trade Fair wordt er tevens een collectie met keramiek onthuld.

De nieuwe lijnen worden onthuld in stand 17.6.

 

 


04-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS