dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

Bossbloemen uit Oss wint 5e Golden Singolo Award

Bossbloemen uit Oss wint 5e Golden Singolo Award

Bossbloemen uit Oss heeft de 5e Golden Singolo Award gewonnen. Willem-Jan en Patricia Reuser kregen de award afgelopen vrijdag, 1 maart, van Marco Hendriks, één van de eigenaren van Opti-flor.

Willem-Jan en Patricia lieten medegenomineerden Angela Baars van Baars Bloembinders uit IJsselstein en Harrie Wachtenveld van NH Flowers & Collectables uit Amsterdam, achter zich.

Volgens de jury is Bossbloemen vooruitstrevend en onderscheidend in de kwaliteitskeuze van zowel hun planten, bloemen als toegevoegde waarde en wordt hierin actief gezocht naar unieke merken. De jury ziet dit ook terug in de winkelaankleding. In de ogen van de jury maakt hun unieke, onderscheidende stijl én visie van Willem-Jan en Patricia een ondernemerspaar dat als voorbeeld voor collega’s kan dienen.

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. "Dat doen we onder andere door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store, ons Creating Center en onze Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."

 


04-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS