dinsdag 21 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

OZ Export officieel partner grote gerbera campagne

OZ Export officieel partner grote gerbera campagne

Afgelopen week werd de samenwerking tussen bloemenexporteur OZ Export en collectieve gerbera promotie Coloured by Gerbera officieel ondertekend. In de maand april zal de exporteur de gerbera groots in de spotlight zetten bij hun aangesloten groothandels in Duitsland. De gerbera campagne 'Get the Feeling' die in april van start gaat is gericht op de Nederlandse en Duitse bloemist.

"Onze Duitse groothandels hebben zich met enthousiasme gecommitteerd aan deze grootschalige gerbera campagne. We kijken erg uit naar onze samenwerking!" aldus Ewa Elias-Krok van OZ Export.

Foto v.l.n.r.: Ewa Elias-Krok (OZ Export), Tessa van der Wilt en Lisanne Fabriek (namens Coloured by Gerbera)

Tijdens de campagneperiode zal vanuit de aangesloten telers een uniforme Diamond verpakking gevoerd worden die door de hele keten te zien zal zijn. Aangesloten groothandels ontvangen een opvallend pakket met diverse winkelmaterialen en een online toolkit. Ook wordt de campagne kracht bijgezet met advertenties in toonaangevende vakbladen en een premium campagne op sociale media. Neem voor meer informatie over de gerbera campagne 'Get the Feeling' contact op  


01-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS