maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Samenwerking participanten World Horti Center en FloraHolland Trade Fair

Samenwerking participanten World Horti Center en FloraHolland Trade Fair

Tegelijk met de Trade Fair van Royal FloraHolland in Naaldwijk presenteren op 6 en 7 maart 13 bedrijven in het World Horti Center de nieuwste producten, concepten en duurzame ontwikkelingen op het gebied van snijbloemen, pot- en tuinplanten.  

Air So Pure, Decorum Plants, Microflor, MNP Plants, Floricultura, Forever Plants, Optiflor, Royal Van Zanten, Schoneveld, Smit Kwekerijen, Stolk Brothers, Van den Bos Flowerbulbs en Zentoo presenteren hun assortiment op steenworp afstand van de beurs in Royal FloraHolland. Pendelbusjes zorgen voor een efficiënte transfer tussen de beide beurzen.

Lezing Licence to produce? Licence to deliver!
Onder deze titel verzorgen Henri Potze, directeur Greenhouse Marketeers en initiatiefnemer van Benefits of Nature en Eva Dahlqvist, commercieel directeur van Van Dijk Flora een lezing op woensdag 6 maart om 15.00 uur. De lezing zoomt in op de ontwikkelingen van de maatschappij die sterkere aandacht heeft voor duurzame geteelde producten. Transparant ondernemen wordt steeds belangrijker voor spelers in de sierteelt. Hoe kunnen we belangrijke informatie over onze duurzame sector in de keten overbrengen? Henri Potze vertelt hoe een footprint berekening van een product in de gehele keten een middel kan zijn tot transparantie en hoe je duurzaamheid bij de klanten onder de aandacht kan brengen. Dahlqvist weet dat een aantal grote Duitse retailketens de lat ieder jaar een stukje hoger leggen. Zij vertelt over de voorwaarden die de (Duitse) retail stelt ten aanzien van duurzame productie. Meer informatie over het programma en aanmelden: www.worldhorticenter.nl

Het World Horti Center is het kennis- en expertisecentrum van de glastuinbouwsector en trok in het openingsjaar trok het 41.000 (internationale) vakbezoekers. 


01-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS