dinsdag 21 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

VW Orchids bekent kleur

VW Orchids bekent kleur

VW Orchids uit Nieuwaal heeft, anderhalf jaar na de introductie op de markt, een goede naam opgebouwd met het maken van bijzondere vormen met grootbloemige, witte Phalaenopsis. Vanuit de markt kwam de vraag of er naast de duizenden witte cascades, umbrella’s en spiegelbogen die wekelijks de kwekerij verlaten, ook gekleurde varianten gemaakt kunnen worden. En nu is het zover; de komende weken worden de eerste gekleurde planten verwacht.

Het assortiment van de kweker uit Nieuwaal bestaat momenteel uit verschillende soorten witte Phalaenopsis, maar op verzoek van klanten bekent VW Orchids nu kleur en zijn er met zorg een aantal gekleurde rassen uitgezocht om het assortiment mee te verbreden.

Toch blijft VW Orchids trouw aan haar roots en gefocust op de kleur wit, laat eigenaar Kees van Wijk weten. 80 procent van het assortiment blijft de komende jaren grootbloemig wit, en daarmee blijft VW Orchids doen waar ze goed in zijn; het maken van bijzondere, witte vormen! Door het toevoegen van gekleurde Phalaenopsis aan het assortiment kan VW Orchids een breder pakket aanbieden van onder andere verschillende roze, paarse en oranje vormen om op soort, maar ook als mix. De komende maanden zullen er verschillende, prachtige rassen toegevoegd worden aan het assortiment.

 


22-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS