dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Aftellen richting Kom in de Kas 2019

Aftellen richting Kom in de Kas 2019
Het lijkt nog ver weg, maar over zes weken is het alweer zover. Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 vindt de 42e editie van Kom in de Kas plaats, het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor het publiek in zo'n 24 regio’s verspreid over Nederland. 

Tijdens Kom in de Kas openen zo'n 200 glastuinders hun deuren om te laten zien waar ze trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten. Ze laten bezoekers zien, ruiken, proeven en ervaren wat er allemaal gebeurt achter het glas van die vele kassen, die ze zo vaak voorbij rijden.

Kom in de Kas

In een paar regio's doen ook andere agrarische bedrijven mee en zetten ook enkele toeleveranciers hun poorten open. Kom in de Kas is méér dan een kijkje achter de schermen.

Kom in de Kas is gestart in 1977 als regionale gebeurtenis. Na een recordaantal van 228.000 bezoekers in het jubileumjaar 2002 steeg Kom in de Kas naar de respectabele achtste plaats van de Top 10 Landelijke Evenementen (bron: ReSpons Evenementen Top 100 2003).

Kijk hier welke bedrijven de deuren open zetten en waar en wanneer zij dat doen.

foto: Rolf van Koppen Fotografie

 


21-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS