dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

Horticontact 2019 in beeld

Horticontact 2019 in beeld

Horticontact 2019; de zestiende editie, 3 dagen, 500 exposanten, 14.500 bezoekers uit meer dan 40 landen en vooral trots op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen in de glastuinbouw. Drie dagen met professionals die zich bewegen in de wereld van de glasgroenteteelt, snijbloementeelt, potplantenteelt en fruitteelt. 

Bekende en minder bekende namen vertegenwoordigen de uiteenlopende segmenten uit de glastuinbouw; van veredeling/vermeerdering tot kasinrichting en -klimaat en van gewasbescherming tot techniek, energie en water. Ondernemers die in Nederland en daar buiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt.

De meeste exposanten nemen deel aan de vakbeurs om te netwerken, de merk- en/of naamsbekendheid te vergroten of leads te genereren. Uiteraard zijn de drie beursdagen ook een perfecte manier om nieuwe kennis te vergaren of te delen met anderen. 

Horticontact vindt plaats van 19 t/m 21 februari 2019 in de Evenementenhal Gorinchem en is geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Klik hier voor meer informatie en het programma.

Bekijk hieronder of via onze Facebookpagina onze fotoreportage.

 

 

 

 

Bron: www.Floranews.com
20-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS