maandag 20 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Anjer-campagne: Bedank je kanjer met een (k)anjerboeket!

Anjer-campagne: Bedank je kanjer met een (k)anjerboeket!

Van 6 tot en met 23 maart organiseren de Nederlandse anjerkwekers, de VBW, Bloemenbureau Holland en het Oranje Fonds een anjer-campagne. Het doel van de campagne is om consumenten te stimuleren om mensen uit hun omgeving te bedanken met anjers. Bij de aankoop van een (k)anjerboeket maakt de koper bovendien kans op mooie prijzen. Het Oranje Fonds geeft daarnaast kortingsbonnen aan vrijwilligers van NLdoet. Allemaal onder de noemer ‘Bedank je kanjer met een (k)anjerboeket’.

Leuk voor de ontvanger en voor de gever, want wie een (k)anjerboeket koopt vanaf € 14,95, krijgt een voucher waarmee kans gemaakt wordt op een wellness verwendag voor twee personen. Of op een (k)anjerboeket als bedankje voor jezelf. Er worden tien verwendagen ter waarde van € 100,00 weggegeven en 50 (k)anjerboeketten. Dit gebeurt via een unieke code op de actiepagina van Mooiwatbloemendoen.nl, die begin maart live zal gaan.

Bedank je kanjer met een (K)anjerboeket
Consumenten worden naar deelnemende bloemisten geleid via socialmedia-advertenties. Op de winkelvloer trekken POS-materialen de aandacht voor de actie en deelnemende VBW-leden ontvangen een promotiepakket bestaande uit A1-posters, boeketkaartjes, actievouchers en boeketstekers. De winkels worden bovendien vermeld op de shopfinder van Mooiwatbloemendoen.nl.

De werving van deelnemende bloemisten is inmiddels gestart door de VBW. Niet benaderd maar wel interesse? Tot 24 februari 2019 kunnen bloemisten zich nog aanmelden voor de shopper-activatie via de aanmeldpagina van het VBW.


19-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS