dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Horticontact; laat je onderdompelen in het groen #blog

Horticontact; laat je onderdompelen in het groen #blog

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Komende maand staat er een belangrijke relatiebeurs op de planning. Deze keer niet voor onze klanten. We staan namelijk zelf met een groene stand op HortiContact! Deze informele beurs is dé gelegenheid om zakelijke relaties te onderhouden en je als marketingbureau te laten zien aan de sector. Wil je weten hoe wij ervoor zorgen dat jij 19, 20 of 21 februari onze stand I112 bezoekt? Je leest het in de blog van deze maand! 

 Tijdens HortiContact laten kwekers,   veredelaars en tuinbouwtoeleveranciers zich   inspireren door technische ‘high tech’ en   creatieve bedrijven die hun stempel drukken   binnen de sierteeltsector. Naast alle   inspiratie, staat de beurs vooral bekend als   een gezellige gelegenheid om te netwerken   met klanten en relaties. Voor ons een mooie   kans om onszelf te laten zien en direct in   contact te komen met onze relaties en   potentiële klanten. Dat is de reden dat we   ook dit jaar weer besloten deel te nemen aan   de beurs in Gorinchem.
 Eerder schreven we al een blog over ‘Stand out in the crowd’, over hoe we ervoor zorgen dat onze klanten opvallen tussen de menigte. En dat willen we voor ons zelf natuurlijk ook, aangezien elk bedrijf met een paar vierkante meter de aandacht naar zijn of haar stand wil trekken.

Kom binnen, trek je schoenen uit en ga lekker zitten!
Om op te vallen tussen de menigte, is een goed plan de basis. Wat willen we als Pull Positon uitstralen en wie willen we bereiken? Als marketingbureau binnen de sierteeltsector wil je op HortiContact opvallen bij de bezoekers, bestaande en nieuwe relaties versterken, maar ook potentiële klanten ontmoeten.
Als Pull Position willen we dat zij zich bij ons thuis voelen. Een huis, waarvan de voordeurdrempel zo laag is dat je er met gemak overheen stapt. Daarom rolden we afgelopen jaar voor HortiContact 2018 ons kantoorinterieur in het bubbeltjesplastic en verplaatsten we onze stijlvolle meubelen naar Gorinchem. Ook dit jaar nodigen we je weer graag uit om bij te komen in onze huiselijke en groene stand. Maar zetten we het ‘ontzorgen’ nog meer centraal. Want dat is wat we eigenlijk doen. We nemen jouw marketingactiviteiten uithanden, zodat jij je bezig kunt houden met andere activiteiten. We fungeren graag als jouw persoonlijke marketingteam. Zo staat iedereen in zijn kracht en dat levert resultaat én geeft rust!

Laat je ontzorgen in stand I112
En daar ontstond al brainstormend het idee voor een groene stand! In het kader van ‘tot rust komen’ dompelen we je tijdens HortiContact onder in een weelde aan planten. Een afgeleide van de nieuwe trend ‘plant bathing’, oftewel baden in het groen, en de botanische trend van een huiskamer vol hippe planten.
Planten zorgen ervoor dat je minder stress ervaart en meer energie krijgt. Een figuurlijke duik nemen in een groene oase draagt ook bij aan je weerstand en immuunsysteem. Reden genoeg om onze stand om te toveren tot een botanische beleving vol prachtige planten, om jou een moment van rust te laten beleven.
Na een duik in het groen kun je plaats nemen in onze huiskamer voor een goed gesprek over jouw marketingactiviteiten en wat Pull Position daarin voor jou kan betekenen. En terwijl jij je laat ontzorgen, gaan wij aan de slag met jouw marketingactiviteiten!

Win een creatief concept
Naast een opvallende stand hebben we nog een leuke actie om beursbezoekers onze stand in te lokken. Je kunt tijdens de beurs namelijk op de foto met het Pull Position-bord in de vorm van een locatiepin! Wanneer je op de foto gaat en je gegevens achterlaat, of leuker nog, deze foto op social media plaatst, doe je mee in de race om een brainstorm te winnen met het marketingteam in green! Ben jij zoekende naar een goed idee of tof concept voor jouw bedrijf of bloeiende product? Breng dan zeker een bezoekje aan stand I112, ga op de foto en wie weet zit je binnenkort aan onze brainstormtafel!


(wij geven alvast het goede voorbeeld!)

En, hebben we je al over gehaald om onze stand I112 op HortiContact te bezoeken? Wij denken van wel. Tot straks, morgen of donderdag in stand I112!

Team Pull Position

 

 

 

Bron: www.Floranews.com
19-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS